Vi er alle genier!

enjoy MY genius

best company

Agent…

Kristian Valen, Jørn Hoel, Mini, Hallvard Flatland og Thomas Moy, er bare noen av navnene som er listet opp på min nye Agent´s side.

Ydmyk og glad ble jeg tatt imot med åpne armer inn i BestCompany´s rekker av store navn. Det sies at skal en ha seg jobb så er det beste å kjenne de rette folkene. I dette tilfelle må jeg gi mye ære til min onkels svoger Terje. Da han hørte om foredragene mine sendte han en melding til Geir Hamnes og tipset om meg. Da jeg ringte Mr Hamnes og fortalte om hva jeg jobbet med og mine foredrag, så ble han interessert i å ha meg med i deres gjeng.

Foredragene mine har tatt seg godt opp i det siste og jeg har fått mange muligheter i det siste til å gjøre dem enda bedre. Det er kjekt å holde foredrag som tilbyr folk en bedre måte å takle ting på. Om det er snakk om å skape mer kreativitet eller lære på en bedre måte så er det kjekt å dele det jeg selv har funnet å se effekten det gjør på andre.

Du som leser dette kan nå hjelpe meg å gjøre et enda bedre inntrykk på min nye agent. Du kan gå inn å lese om foredragene mine og foreslå meg til minst 2 personer du kjenner som et eller flere av foredragene kunne vært aktuell for. Du kan lese mer om foredragene her.

Takk for tillitten gitt meg fra både Terje og Geir Hamnes med BestCompany!

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap