Vi er alle genier!

enjoy MY genius

jim-rohn

Drømmer og visjoner

The best thing to expirience is to end up in peoples testimonial. -Jim Rohn

Dette er en setning som har inspirert meg mye i mitt arbeid. Jim Rohn var den som jeg hørte setningen fra og han har selv havnet i min livshistorie når det kommer til endringer. Da jeg var på det laveste i mitt liv var det en rekke DVDer med Jim Rohn som fikk meg til å begynne å tenke. Tankene utviklet seg til handlinger og jeg ga meg selv muligheten til å gjøre noen endringer i livet.

Jeg begynte å drømme om å kunne påvirke andre til å utvikle seg på samme måte som jeg selv hadde begynt med. Slutten av en lang historie var at jeg satt på en idé som har resultater jeg ikke helt hadde sett for meg. En kunne sagt: “Tilfeldigvis snublet jeg over en idé…” Men jeg må jo innrømme at det ligger mange år med utforsking av forskjellige muligheter, tabber, rare blikk og lignende bak ideen som nå er på vei til å bli et produkt. Som også ga meg muligheten til å holde forskjellige kurs og foredrag som har åpnet dører for folk.

Det er altfor mange som går gjennom hverdagen og gleder seg til arbeidsdagen er ferdig. Jeg syns det er synd når folk ikke finner det de drømmer om. Jobb burde ikke kun være noe som gir penger til å overleve, selv om det er viktig, det burde også være noe som gjør at en føler seg nyttig og gir følelse av lykke. Hva drømmer du om å gjøre? Hva får deg til å ta til tårer eller gir deg andre gode følelser? Det sies vi har alle én spesiell ting vi er bedre til enn noen andre. Har du funnet hva det er for deg?

Denne videon viser en historie som hadde rørt meg om bildene og teksten i filmen hadde vært virkelighet.

Jeg har gleden av å hørt på historier om hvordan noe av mitt arbeid påvirket andre, og gleder meg til de neste.

Hva er din drøm? Finn noen som inspirer deg og kom igang med å bruke tiden din på det.

Etter du har funnet din spesielle ting, så forklarer et Japansk ordtak neste trinn:

“Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare.”

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap