Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Eintein_moy

Kan du være et geni?

Når undervisning er kunst, er læring en fornøyelse.

Første gang jeg hørte om at det fantes muligheter som gjorde det mulig å lære både 100 ganger raskere og mer enn det også, så tenkte jeg at det måtte være for spesielt begavede mennesker.

I serien Criminal Minds legger de det også frem slik siden de bruker figuren som er ett geni og har FotoGrafisk hukommelse og har lært det meste teamet i serien trenger å vite.

Når folk flest ser eller hører om at andre gjør sånne utrolige ting som å lese raskere, lære i utrolige hastigheter eller leke med matte, så kommer ofte responsen i at det er nok noe spesielt med de som klarer det. Vil vi virkelig si slikt?

Under kan du se et klipp fra Criminal Minds hvor du kan se reaksjonen fra en som vitner lesingen, som de fleste kan gjenkjenne seg i. Men se hvor naturlig han som leser drar frem fakta om hjernens kapasitet og hvor enkelt han kan si: ”Ja, jeg kan lese så fort.”

Jeg kan til og med gi en referanse til forskning fra Tor Nørrestrander om disse tallene han snakker om som vår hjerne kan oppfatte. Hva er din konklusjon da? At fysiologisk sett så ble han født som et geni og ikke du? At genene hans ga ham en hjerne som det ikke finnes mulighet for at du har?

Det går ikke an å få sagt det nok ganger:

Enjoy Your Genius!

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap