Vi er alle genier!

enjoy MY genius

suites-5

Feire stort og smått – Entreprenørskap 1

Uansett hva en jobber med å oppnå er det viktig å feire både store og små markeringer.

Da jeg kom litt uti arbeidet med å starte egen bedrift bestemte jeg meg raskt for å feire store og små markeringer. Nå settes kursen mot Roma for å få med meg VM i Beachvolley, og her skal det feires. Har hatt en avtale med meg selv at når jeg klarte å få oppfinnelsen min i et ”format” som var mye bedre enn den første prototypen så skulle jeg ta en ferie. Nå har det punktet kommet. For å gi en beskrivelse uten å røpe for mye så er ”hjernen” nå laget og det som nå gjenstår er å få på kroppen og gjøre det klart for markedet.

Så når jeg da reiser til Roma er det jo like greit å ta den avtalte feiringen så jeg booket like greit suiten på hotellet. Med egen veranda med boblebad på skal det bli deilig å åpne noe godt å drikke på mens jeg nyter utsikten over en flott by som Roma.

Det er alltid viktig å holde avtaler, enten det er med seg selv eller andre. Så her skal det feires mens vi heier på Tarjei og Spinny sin kamp om VM tittelen. Som en del av nyhetsteamet i Roma minner jeg på å lese om deres prestasjoner på Beachboys.no

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap