Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Thomas Moy på Rogalands Avis fremside

Jantelov? Sorry, jeg digger fremside på avis!

Det er faktisk en herlig følelse å gå gjennom et kjøpesenter og se seg selv på fremsiden av avisene.

Jeg vet at dette ikke er veldig akseptabelt å si, men det er jo sannheten for meg. En av mine største oppgaver er jo å få så mye oppmerksomhet til det jeg gjør som overhodet mulig, også kalt markedsføring. Bare i mitt firma er det jeg som er produktet. Jo flere som hører om arbeidet, jo mer ønsker om foredrag renner inn. Ettersom jeg sitter på en del kunnskap som få har, så er det jo utrolig kjekt når jeg får nye kontakter etter vel utført arbeid.

Avisene ønsker jo å få frem disse sidene som gir et sterkt inntrykk, og dette er en av de få gangene nesten alt av det de skrev stemmer med virkeligheten. Syns nok kanskje at fokuset ser litt sytete ut. Trenger jo ikke å ha noe med lærere å gjøre at jeg var fornøyd med mer enn 400 deltakere på foredrag. Men bare det at de setter tillitt til akkurat meg til å gi dem en liten reise i sitt indre, for å se at det finnes mer intelligens der enn hva de bruker. Den tillitten er virkelig noe som rører meg.

Studenter har jo en veldig stor nytte av å lese raskere, og samtidig er det kjekt å se at fokuset på leseegenskaper har økt betraktelig for arbeidstakere også. Hvor mye er det ikke verdt for firmaer om ansatte kunne lest 2 ganger raskere. Og hvis de begynner å finne frem enda mer av hva de sitter inne med og begynner å utvikle seg så må jo det være vekst som er ønskelig for de fleste firmaer.

I Norge er vi så opptatt med transaksjonsledelse (du gjør det for meg, jeg gir deg dette) at vi kan glemme litt det å utvikle oss. Noen er flinkere enn andre, men det å vokse og utfordre seg tror jeg er viktig. Opplevelsen til nå er at deltakere på foredragene mine opplever en god økning i lesemuligheter og mange en nysgjerrighet i hva mer de kan gjøre.

Sender ut en stor takk til alle som gjorde tirsdag 20. september til en spesiell opplevelse for meg, og gleder meg til de neste opplevelsene. En av mange spesielle opplevelser var å treffe på en dame senere på kvelden som hadde vært på foredraget. Hun strålte og fortalte om at hun hadde hatt sin mest effektive lesestund akkurat, og takket meg for å vise hvordan hun kunne få til det. Jeg liker veldig godt det jeg jobber med og det er inspirerende å se at min historie og min kunnskap kan inspirere andre til utvikling eller bedre læring.

Fikk du ikke sett artikkelen så kan du laste ned en PDF versjon her

 

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap