Vi er alle genier!

enjoy MY genius

visa_verdikort

Kjøpesentrenes skrekk!

Omsetningsmessig er ikke dette positivt for hvert enkelt kjøpesenter, men bra for oss kunder.

Etter halvannet år på markedsførings siden av et kjøpesenter var det ikke vanskelig å se hvor viktig gavekort er for kjøpesenter. Spesielt ettersom gavekortene binder pengene til senteret eller kjeden. Der jeg jobbet hadde vi ikke et eget et bare for senteret som betyr at de som kjøper det ikke nødvendigvis bruker det på senteret som er positivt for de butikkene som er med på gavekortet, mens for senteret kan det gi mindre omsetning. Når en ser på hvor mye penger som omsettes i gavekort og hvor mye penger som faktisk ikke brukes innen fristen så er det store beløper og mye handel det er snakk om.

Sparebanken Vest har nå kommet med en genial løsning for shoppere. Visa Verdikort gir total frihet i hvilken butikk en vil handle i. Dette ”gavekortet” kan til og med brukes på nettet eller i utlandet. Pengene kan brukes som et vanlig bankkort som har penger på konto. En trenger ikke å bruke nøyaktig beløp og kjøpene kan spres over forskjellige butikker.

Har også sett hvordan folk strever for å vite saldoen på gavekortet. Dette kan gjøres med en enkel sms. Andre ganger har jeg sett folk komme med 5 gavekort som har litt penger på hver av dem. Pengene på Visa Verdikort kan overføres til andre kort.

Smart trekk av Sparebanken Vest. Her får bruker noe praktisk og den som gir kortet binder ikke brukeren til én plass.

Ler mer på Sparebanken Vest sine sider.

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap