Vi er alle genier!

enjoy MY genius

rikstv_tabbe

Latterlig markedsførings-ledelse

Er det mulig å bomme såpass mye og slippe unna uten kommentarer?

RiksTV slo til med plakaten som vist på bildet til venstre. De gikk ut for å rakke ned på altibox (har du tv via FIBER). Det ble ramaskrik når altibox mistet avtalen med Discovery og den forsvant fra kanal valget til alle kundene. På FaceBook var det en del kommentarer om de burde bli døpt om til ”littibox”. Det er jo en tabbe av altibox og det er jo trist når en gjør en slik handling som hisser opp kundene.

Tanken til RiksTV er jo genial. Kundene til altibox er hissige, la oss slå dem mens de ligger nede å se om vi klarer å flytte noen over til oss. Det store problemet er bare når prosessen går så sent at når denne plakaten pryder bussholdeplassene i Stavanger så er det en uke siden altibox gikk ut med nyheten om at Discovery er tilbake i pakken. I tillegg har de også kommet ut med en nyhet om at BBC utvider samarbeidet og kundene vil få tilgang til kanaler som ikke er like tilgjengelig hos RiksTV.

En ting er at det er tragisk at RiksTV ikke klare å stoppe denne kampanjen før de bæsjer på leggen, en annen ting er at jeg har sjekket litt priser og det må ha kostet minst en plass mellom 120-220 000 for plasseringene på alle disse bussholdeplassene.

Dette er markedsføring på plan med frisørsalongen som skrev på plakaten sin:
”Vi klipper,
vi trimmer.
Ta skrittet i dag”

Eller butikken, drevet av en gruppe som kunne mindre norsk, som skrev:
”Jævla billige bananer”

Så til alle RiksTV kunder: Nå vet dere hvor RiksTV sine penger gikk, et beløp de heller kunne brukt i forhandlinger om noen BBC kanaler eller noe.

 

————————————————————————————————————–

P.S.
Har lest det jeg fant om saken og til det jeg har funnet så er dette riktig informasjon. Kan godt være at noen detaljer ikke stemmer, men som en “over-gjennomsnittet-markedsførings-interessert” så var det god underholdning.

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap