Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Mannen som holder skiltet tar avkjed med sitt forbilde

Mannefødsel

Det er jo bra at noen slåss for kvinnerettigheter, men kan det faktisk gå over stokk og “vei”?

Ikke lenge igjen nå til vi menn trenger en egen gruppe som kan ta seg av våre rettigheter. Er det noe som er diskriminering så er det jo at det faktisk nå finnes en lov om at vi må ha 30% damer i styret. I mitt firma har jeg meg selv i styret og bryter dermed loven. Ooops…

Noe er tungvindt og mye er bra, men jeg må si at det går virkelig for langt når vi mister vårt fantastiske fotgjengerfelt skilt. Det er nesten kunst med mannen i dress og hatt som går over veien. Skiltet betyr jo ikke akkurat at kun menn har lov å gå over veien, og ingen damer stopper ved skiltet og tenker: “ser ikke ut som jeg få lov å gå over her”. Og helt ærlig, hvis de hadde hatt en sånn tanke så er det kanskje like greit at de ikke går over veien, men holder seg på fortauet. Men det er visst diskriminerende at det er en mann. Er det virkelig det eller er det nærmere kunst? Trenger alt å plukkes fra hverandre på denne måten eller kunne vi bare beholde noen ting for stilens skyld. Tror jeg tør å påstå at hvis det hadde det vært en dame på hadde det nok ikke vært diskriminerende.

Med alle disse endringene hvor damer blir beskyttet og skal ta over mer og mer av det som kanskje er tidligere kjent som manns roller, så begynner jeg å bli bekymret for evolusjonsteorien.

Jeg har et stort håp om at evolusjons teorien er noe tull! Ettersom artene tilpasser seg, survival of the fittest, osv. Så er jeg stygt redd for at vi ender opp med at det mannlige kjønnet begynner å tilpasse seg verdens utvikling som kan ende med at om noen hundretusen år så ligger mennene og føder. Samtidig vil ikke dette påvirke meg personlig så veldig mye. Vi er et godt stykke ifra det enda, men begynner kanskje snart å nærme seg at vi må slåss for vår fremtidige manne-generasjon.

Dette er jo skrevet med et glimt i øyet, men jeg digger det trafikkskiltet. Men, er det noe vi virkelig er sikre på, så er det jo at damer har alltid rett. Da er det på sin plass å utfordre med en fantastisk filosofi, oppdaget på en t-skjorte, som kanskje kan avgjøre diskusjonen i denne bloggen:

Hvis en mann sier sin mening i skogen og ingen kvinne hører ham, har han fortsatt feil?

 

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap