Vi er alle genier!

enjoy MY genius

gamlinger og kjærlighet

Mine foreldre kliner til

Det er fantastisk å ha to foreldre som går frem som et godt eksempel

I dag (18. Mars) har min foreldre vært gift i 35 år, og min hedring skjer her gjennom publisering av denne sannheten:

De er to personer som er for meg et godt eksempel på hvordan foreldre burde være. De har alltid vært omtenksomme mot alle oss fire barna. Vi har alle vært like mye verdt og klart å holde gode bånd i hele familien. Jeg kan ikke huske å noen gang ha sett dem krangle foran meg. De har tatt sine uenigheter i et rom med hverandre. Mine foreldre slåss på den ene siden (noe jeg ikke ble opplyst om) for at jeg hadde dysleksi, og på den andre siden motiverte en sta unge til at Mastergrad ikke var umulig så lenge jeg fortsatte å gjøre det jeg kunne. Vet bare om én gang de har skadet meg, og hadde jeg husket hvordan det var å få ”veslekaren” sittende fast i smekken, hadde jeg nok enda gitt min mor grimaser for å gjøre det.

Det å ha to foreldre som etter 35 år enda går hånd i hånd sammen, stopper gjerne på et gatehjørne for å kline litt og liker å bruke tiden sin på hverandre, er noe som virkelig er beundringsverdig!

Tror mulighetene for oss barns fremtid hadde vært veldig annerledes om vi ikke hadde så solide , motiverende og elskende foreldre. Lover å følge i dere to´s fotspor, og sender mine gratulasjoner og hilsener med beundring til begge to på denne spesielle dagen.

Hurra for verdens beste foreldre!

 

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap