Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Moy spv konkurranse

Rørende

Det plinget fra maskinen. Det var en mail fra et fotballag som hadde meldt seg på en konkurranse for å vinne penger til å få besøk av meg.

For noen uker siden fikk jeg en telefon fra noen som manglet en foredragsholder i Bergen til dagen etterpå. Jeg omorganiserte og kom meg på flyet. Det var ikke noe jeg tjente noe på, men så det spennende og tok kostnaden selv for å være med på denne nye opplevelsen. Noen uker senere får jeg en mail fra en av personene som var i salen. Han hadde meldt på sitt fotball lag i en konkurranse for å gi dem muligheten til å lære noe nytt om lesing. I samme øyeblikk sitter jeg å lager til et kurs som skal tilbys firmaer, hvor meningen er ansatte kan ta med sine unger på kurset. Her vil de få en pakke med noen enkle hjelpeutstyr og bli vist hvordan å bruke det for å bedre sine egne unger leseferdigheter og læring.

Noen ganger åpner muligheter seg når en jobber mot noe. Det var veldig rørende å bli satt opp som en premie for en gjeng på tretti 10åringer.

Skulle du ønske å støtte dem kan du stemme på “Brann blå 2002, G10″ ved å gå inn på denne linken og finne dem ved å trykke på knappen “se nominasjonene”.

Takker Paal Miguel Fedde Knudstad-Lopez for denne opplevelsen!

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap