Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Master's Degree

Stay in school

Har hørt på mange som vurderer å gå ut i jobb etter bachelor graden. Ikke gjør det!

Etter å ha sloss meg gjennom en utdannelse som krevde bedre ferdigheter enn jeg hadde så endte jeg opp med å stryke på siste eksamen. Gjorde det veldig bra på hjemme eksamen men som vanlig så hadde jeg problemer på skole eksamen. Har forsøkt å finne ut hva som gjør at jeg kan det når jeg sitter hjemme, men når jeg sitter på eksamen så skjønner jeg bare ikke spørsmålet. Gjør ting som å lese det høyt for meg selv og til og med hatt lesehjelp på eksamen som har lest høyt for meg. Da forstod jeg bedre.

Probelemet med det er at professorene tar det som én ting, det at jeg er bare en ”free-ride” og kommer meg gjennom skolen ved at andre gjør oppgaven for meg. Så en skal ikke bare leve med problemet men en skal bli dømt i tillegg for noe som ikke stemmer.

Men etter tre år fikk jeg endelig fart i baken og kom meg på skolen. Ikke mye vits å bruke fem år på skolen og det samme antallet i hundretusen lapper uten å få papiret. For første gang i mitt har jeg sittet på en eksamen å forstått spørsmålene. Det var en fantastisk følelse å vite om jeg skulle svare på spørsmålet eller innse at jeg ikke hadde lest akkurat det på de fire dagene jeg leste pensumet. Hurtiglesing er gøy!

Bare noen måneder igjen nå så er mastergraden på plass i mappen over resultater. Men anbefalingen er: ”Stay in school!” Utrolig tungt å gå tilbake etter så mange år. Bedre å få det gjort me en gang.

”Do what you HAVE to do as fast as you can, so you can do what you WANT to do for as long as you can.” -Jim Rohn

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap