Vi er alle genier!

enjoy MY genius

Visittkort

Mail fra Steve Jobs

Første gang det tikket inn en mail til meg fra Steve Jobs kjente jeg en stolthet.

Det er ikke mye vits å si så mye mer om denne karen og hva han har gjort. Du skal ikke se så veldig mye rundt deg lenger for å legge merke til noe av hans arbeid. Jeg husker når jeg var yngre og min far eide en av de første Macene som kom til Norge. Jeg var veldig glad i Macen og satt pris på dens funksjoner. Men ble ”mobbet” blant venner for å ha en Mac. Sånn er det ikke i dag…

I dag føler en seg ikke alene om å ha et Apple produkt, og en kan raskt tenke seg at de fleste hus inneholder et Apple produkt. Hører flere og flere som begynte med en iPhone og ender opp med å skifte til Apple maskiner.

Selv bygde jeg vel opp en stolthet i at jeg hadde en Apple maskin hjemme og veldig få andre hadde og har med det alltid hatt Apple som noe spesielt for meg. Noe som gjør alt det Steve Jobs har gjort til et enda større forbilde for meg som gründer. Det var vel noe av det som gjorde at når jeg mottok mitt visittkort med Apple logo på, så var jeg en av de stolteste intern ansatte Apple har hatt. Og når første mailen tikket inn fra Steve Jobs så hadde jeg lyst å fortelle mange om mailen jeg fikk fra ham. Det skal sies at mailen sikkert er skrevet av en annen person og inneholdt ikke noe voldsomt spennende, men for meg var det faktisk en gøy opplevelse. Tenk å lage en merkevare som så mange er stolt over å bære eller være en del av, det må være spesielt.

Som jeg tror de fleste mener så er Apple et selskap som har gitt oss mye nytt og innovativt. Men på en dag som denne så er det bare herlig å se at mr. Jobs blir hedret for alt det han har skapt. Som markedsfører har jeg en stor interesse for å se hvordan markedsføring blir gjort, men jeg har enda ikke sett en reklame jeg blir mer inspirert av enn reklamen under. Men det kunne vel vært på tide for Apple å introdusere denne reklamen på tv-skjermen igjen og legge inn bildet av Steve Jobs i siste setningen.

Hvil i fred Steve Jobs, du vil bli husket

Meld deg på kurs

Du finner FotoLesing kurs i forskjellige byer.
Se kursplanen her

Mer om kurset

Dypere forklaring om FotoLesing kan du lese mer om her

FotoLesing boken

Boken som forklarer kurset som forrandret livet mitt er gitt ut på Norsk av Cappelen Damm. Kjøp boken her

Tilbake til fremsiden

Buzan's iMindMap